Over mij

Ik ben jillisa en ik ben gepassioneerd door honden, dag in dag uit ben ik altijd bezig met en over honden. Toen ik 12 jaar was had een hondentrimmer mij betoverd en dat heeft me nooit meer losgelaten, de stap om van mijn passie mijn beroep te maken was dan ook logisch. In mijn 30 levensjaren heb ik zelf al 7 eigen honden gehad en opgevoed, waarvan ik helaas van 3 honden moest afscheid nemen. Het gaat hier over 3 jack russels, een keeshond, een langharige chihuahua, een roemeense mix en een koningspoedel. 

Mijn allergrootste passie is de vachtverzorging van honden, mijn hart kan er letterlijk van beginnen kloppen, het is dan ook mijn hobby om mij constant bij te scholen. Gaandeweg mijn loopbaan ontdekte ik dat ik het allerliefste poedels en maltezers verzorg. Ik specialiseer me dan ook in poedel en maltezer. Ik hoop dit jaar mijn eigen maltezer te verwelkomen zodat ik me verder kan verdiepen in de toilletage van de maltezer. Met mijn eigen koningspoedel Wodan kwam een lang gekoesterde droom van mij uit en ik volgde reeds vele poedelworkshops en specialisatielessen van de poedel. Ook de chihuahua is een ras waar ik verliefd op ben.

Tussen de maltezers , poedels en chihuahuas door vind ik het ook fijn om eens een  spaniel, dwergkeeshond , golden of een waterhond te trimmen.
Ik trim geen doodles en ruwharige plukhonden.

Ik hou ervan om me tussen andere trimmers te bevinden daar laadt ik altijd helemaal van op. Ook kom ik op voor de rechten van de trimmer en vecht ik voor een waardering van de hondentrimmer als zijnde een echt beroep. Ik zal altijd en overal opkomen voor iedere trimmer. Ik ben dan ook lid van de beroepsvereniging trimcanis en BEtrim die opkomen voor de rechten van de trimmer. Ik hou ervan om andere trimmers te ontmoeten en leren kennen en zou uren kunnen blijven praten over honden , shampoo's, scharen, kniptechnieken en ervaringen.

Ik heb mijn trimsalon in hoofdberoep en wens dit bewust kleinschalig te houden, kwaliteit boven kwantiteit.

Ik heb reeds eindeloos veel seminars, lessen, zooms en lezingen gevolgd en ik blijf dit steeds doen.Het zijn er te veel om op te noemen, ik zal dus enkel deze benoemen die een blijvende en diepe indruk op mij gemaakt hebben.

Syntra west - hondentrimmer 2018-2021
Diamex perfectie training- aicha vermeulen
deze zomer staat er 2 maal priveles met aicha gepland voor poedel- maltezer- perfectie training
privéles hoofdjes en pootjes - cathy deriquer
privé les poedel - karen deconinck
hondengedragsbegeleider- hondenopvoeder-geert de bolster
hondengedragsbegeleider-expert probleemgedrag-geert de bolster
qualitylabel de connectiemethode 2020-2021-2022-2023-2024
opvoeden kan zo-2022-koen van daele