Prijzen

Kleine kniphondjes: maltezer,maltipoo,toypoedel,yorkshire: 75 euro
chihuahua lang en korthaar: 50 euro
chihuahua niet volgens de rasstandaart getrimd: 60 euro
pomeriaan,vlinderhond, teckel langhaar: 75 euro
kleine kortharige honden vb. franse bulldog,mopshond: 50 euro
labrador: 70 euro
engelse bulldog: 60 euro
grote kortharige honden: 80 euro
border collie: 80 euro
Sheltie: 90 euro
golden retriever/ aussie: 100 euro
duitse herder,husky: 100 euro
berner sennenhond: 140 euro
cavalier king charles:75 euro
springer spaniel: 90 euro
engelse, amerikaanse cocker(huishondmodel): 90 euro
doodle: 125 euro
waterhond: 120 euro
britse korthaar kammen: 40 euro
britse korthaar wassen: 50 euro
vervilte kat scheren(zonder wassen): 75 euro
Inclusief:wassen,feunen,knippen,scheren,ontwollen,nagels knippen,oren plukken/schoonmaken,gebruik van alle producten en materialen en al mijn liefde
meerprijs bij extreme klitten en/of vilt: 20 euro
meerprijs bij extreem moeilijk gedrag: 20 euro
meerprijs bij vlooien: 10 euro
Betalen kan cash of met payconic app
Omdat ik wens te werken zonder tijdsdruk werk ik niet met uurprijzen, de prijzen werden berekend aan de hand van de tijd dat de gemiddelde trimmer over een ras doet en dit aan een uurprijs die rendabel is voor een trimmer om van te leven in hoofdberoep.
Ik trim geen plukhonden


Huisregels

Wegens beperkte plaatsen is het aan te raden om minimum enkel afspraken door te boeken(en je hieraan te houden) en liefst voor 1 jaar. Bij het niet doorboeken van afspraken kunnen er geen afspraken gegarandeert worden.

Als je 2 maal niet afkomt zonder te verwittigen kom je op de rode lijst.
rode lijst= niet meer welkom

Er wordt niet bij de trimbeurt gebleven,(dit om de rust te bewaren voor mezelf en voor je hond)tenzij uitzonderlijk besproken en dat ikzelf ervan overtuigd ben dat dit het beste is voor de hond.

Gelieve je hond op het afgesproken uur te brengen, bij een kwartier te laat wordt de afspraak geannuleerd.

Gelieve je hond niet vroeger te komen ophalen dan afgesproken/ of voor dat ik je een seintje heb gegeven dat je mag doorkomen, dit om de kwaliteit van de trimbeurt te kunnen garanderen.

Omdat ik ook het gedrag van je hond observeer en hierop inspeel en omdat ik streef naar een perfect getrimde hond kan het mogelijk zijn dat ik langer over de trimbeurt van je hond doe dan de gemiddelde trimmer.

Bij het steeds binnenbrengen van een vervilte hond of bewust te weinig komen dan ik aanraadt en als je daarbij ook nog eens zelf geen enkele moeite doet om de vacht van je hond te verzorgen is het mogelijk dat je op de rode lijst belandt.

Kniphonden dienen alle 2 maanden te komen, 3 maand is mogelijk indien de hond kort geschoren mag worden.
Voor alle andere honden is een 3 maandelijkse trimbeurt aangeraden.

Omdat mijn job leuk moet blijven voor mij,en de trimbeurt doenbaar moet blijven voor jou hond en de plaatsen zowizo beperkt zijn kan het zijn dat ik bij een misse klik tussen mezelf en de klant,en/of een misse klik tussen mezelf en jou hond je zal aanraden een andere trimmer te proberen.

welzijn staat bij mij eerste, dat wil zeggen dat ik NOOIT honden ontklit. Het klitvrij houden van de hond is de verantwoordelijkheid van de eigenaar.

In ruil voor rekening houden met mijn huisregels krijg je een trimmer terug die jou en jou hond ook met heel veel respect zal behandelen.